E-sigaret is een alternatief

Helaas ben ik opgegroeid met het idee dat roken helemaal niet slecht voor jouw gezondheid is. Toen ik erachter kwam dat dat niet zo was, heb ik uiteindelijk voor de E-sigaret gekozen. Omdat roken zo een gewenning was geworden, was stoppen geen optie. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een alternatief en uiteindelijk heb ik deze ook gevonden. Er blijken elektrische middelen te bestaan die een stuk gezonder zijn voor het menselijk lichaam. Dat komt omdat de meest schadelijkste stoffen er niet in zitten. De stoffen zoals, teer en koolstofmonoxide komen in een elektrische versie namelijk niet vrij. Dat maakt het dus een beter en gezonder als alternatief voor het roken. Het was natuurlijk best even wennen voor mij, maar uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik geswitcht ben. Het is niet alleen beter voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Zij rookte natuurlijk onbedoeld mee als ik een peuk in hun buurt opstak en nu niet meer.

E-sigaret

Beter voor mijn omgeving

Toen ik op het internet zocht naar een E-sigaret kwam ik al gauw op een goede en betrouwbare website uit. Daar verkopen zij echt alle soorten en maten. Daar kwam ik er ook achter dat de elektrische peuken ook in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Omdat blauw mijn lievelingskleur is, heb ik er daar een van besteld. Een korte tijd later lag er een mooi pakketje op mij te wachten toen ik thuis kwam van werk. Daarin zat het elektrische apparaat die ik besteld had welke netjes was verpakt. Ik raad iedereen aan om voor deze betere en gezondere alternatief te kiezen.

e sigaret