Een Longboard als cadeau gekregen

41iotoyoislAfgelopen week ben ik 17 jaar geworden. Van mijn ouders heb ik een Longboard als cadeau gekregen en dat kwam als een totale verrassing. Vroeger deed ik nog wel een skateboarden en op een gegeven moment vond ik dat niks meer. Ik had het al regelmatig met mijn ouders over gehad en nu heb ik er dan een. Hij ziet er echt supervet uit en weet zeker dat ik er veel plezier aan ga beleven. Je ziet het laatste tijd ook steeds meer en dat verbaasd me echt niet. Mensen zijn nu veel meer buiten en zijn weer wat sportiever bezig. Het is daarom ook zeker een aanrader om het eens te gaan proberen.

Het is totaal anders dan een skateboard.
item_65907

saterno-ocean-abstract-stripe-complete-longboard-9.8-2Ik vind zelf dat je het niet kunt vergelijken met een skateboard. Het lijkt misschien op elkaar, maar een Longboard is toch echt anders. Om het uit te vinden moet je het toch echt zelf uitproberen. Met een skateboard beweeg je veel minder en dat is ook een beetje het probleem. Nu ben je veel meer in beweging en lekker sportief bezig. Het is zeker de moeite waard om het te proberen, want het is niet moeilijk om het te leren. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan en het is geen dure hobby. Kijk dus op de website van X Sportsworld voor meer informatie.

 

Comments are closed.