Een pizza thuisbezorgen door New York Pizza

Stan en ik houden graag van een lekkere hap af en toe. Meestal haalt dan een van ons een pizza bij de Jumbo of de C1000. Nou hebben wij daar af en toe geen zin in. Een pizza thuisbezorgen leek mij een keer een goed idee. Wij hebben samen gekeken op internet naar een pizzabezorger. Ik kwam er een aantal tegen maar een bepaalde site die vonden wij allebei het beste. Dan heb ik het over de website van New York Pizza. Het is een mooie website die er niet alleen goed uitziet maar ook goed is ingedeeld. Dat vind ik persoonlijk altijd fijn als ik naar iets op het internet.

Vaker bestellen bij New York Pizza

Ik ben verder gaan kijken naar wat ze allemaal te bieden hebben. Dat is niet niks. Er is namelijk een grote keus uit pizza’s maar ze hebben ook desserts, salades en verse pasta. Er zijn allemaal soorten pizza’s zoals pizza Hawaï, saté, shoarma en nog veel meer. Ook kan je zelf een pizza maken of een pizza kiezen met twee verschillende kanten. Kortom: zat keuze dus. Ik heb gekozen voor een pizza calzone met daarbij een lekker ijsje. Een keer wat anders. De prijs viel erg mee en al snel was mijn bestelling er. De pizza was warm en mijn ijsje was nog koud. Alles smaakte erg goed en dat vond Stan ook. Veel beter dan die diepvries pizza’s van de supermarkt. Door de snelle service en de goede kwaliteit gaan wij vaker een pizza laten thuisbezorgen door New York Pizza!

 

Comments are closed.