Haarverzorging met Arganolie bij The Body Shop

ArganolieAl maanden lang kampte ik met een vervelend probleem, dit probleem was mijn droge huid. Na vele verschillende huidverzorgingsproducten geprobeerd te hebben bleef resultaat uit. Op een begeven moment had ik de moed al opgegeven. Ikzelf voelde mij hartstikke onzeker door deze droge huid want een droge huid is naar mijn mening onhygiënisch. Puur per toeval kwam ik dan ook terecht bij Arganolie bij The Body Shop. Nu denken jullie wat is Arganolie bij The Body Shop? Nou arganolie is een product dat afkomstig is uit het atlasgebied. Vrijwel alle berbervrouwen maken al vele jaren gebruik van deze arganolie. Deze arganolie helpt hun zich zelf te beschermen tegen de felle zon in het atlasgebied. Dankzij deze olie blijft hun haar en huid mooi glanzen. Na het lezen van deze beschrijvingen nam ik dan ook het besluit een aantal van deze producten te bestellen!

Arganolie bij The Body Shop

Geweldige producten

Via de webshop bestelde ik een aantal verschillende huidverzorgingsproducten. Alle producten bevatten het middel arganolie. Nog geen drie dagen na bestelling werden de producten al aan huis geleverd. Onmiddellijk ben ik gebruik gaan maken van de producten. Nu zo’n vier dagen verder is het resultaat al schrikbarend. Mijn huid is weer optimaal en mijn droge huid is verdwenen. Dankzij de aanwezig vetten, zoals Linolzuur en Vitamine E is mijn huid vettiger geworden. Over het resultaat van nu ben ik dan ook zeer positief te spreken. Bent u klaar met uw droge huid en/of haar? Koopt u dan ook uw verzorgingsproducten van The Body Shop !

Kwaliteit

Comments are closed.