Kliniek Velthoven gaat mijn liposuctie doen!

Volgende maand is het zover, ik ga bij Kliniek Velthoven – Liposuctie nemen. Het wordt ook wel eens liposculpting genoemd en is niet te verwarren met makkelijk afvallen. Veel mensen denken dit maar dat is zeker niet het doel hiervan. Het is zo dat vet een favoriete plek van opslag heeft in ieder lichaam, bij sommigen is dit de buik en bij anderen de benen en billen. Hierdoor kan het zo zijn dat de verhouding van het lichaam uit balans raakt, net als dat bij mij het geval is. Mijn vet hoopt zich voornamelijk opKliniek Veldhoven - Liposuctie in mijn buik. Ik weeg niet teveel voor mijn lengte en sport regelmatig maar het wil er niet af. Ik ben ook al iets ouder, inmiddels 39 jaar en heb een aantal kinderen gehad. Ik denk dat dit er ook mee te maken heeft.

Zenuwachtig

Volgende week heb ik bij Kliniek Velthoven mijn eerste consult voor de liposuctie. Ik heb al telefonisch contact gehad en dat was erg prettig. Ze hebben toen al veel van mijn vragen beantwoord en me erg gerust gesteld. Ik weet zeker dat het goed gaat komen, ondanks dat ik wel een beetje zenuwachtig ben.

Kliniek Veldhoven - LiposuctieDe behandeling

Wat ze precies gaan doen tijdens de behandeling wil ik niet weten. Wat ik wel weet is dat ze op bepaalde stukken van mijn buik vet gaan wegzuigen met behulp van een naald. Hiervoor maken ze van tevoren kleine incisies waardoor ik geen grote littekens eraan overhoud. Klinkt misschien gek, maar ik kijk er echt naar uit!

Comments are closed.