Nieuw: polsbandjes bedrukken

polsbandjeEen nieuwe trend op het gebied van fashion voor kinderen zijn toch wel weer de polsbandjes. Een aantal jaar geleden was dit ook in maar tegenwoordig doen kinderen aan polsbandjes bedrukken. Mijn dochter is de reden dat ik hierover begin mijn dochter wilde dit namelijk ook doen net als klasgenootjes.

Ik wist niet waar we dit konden doen en daarom ben ik naar ouders van haar vriendinnetjes toegegaan. Zij vertelde me vervolgens dat ze dit gedaan hadden op de website van Maxilia. Hier kan je allerlei producten laten bedrukken en polsbandjes bedrukken behoort hier dus ook tot de mogelijkheden. Mijn dochter had al wat leuke teksten op het internet opgezocht en verder leek haar een bandje met haar naam erop ook wel erg leuk. Ik besloot daarom om samen met haar naar de website toe te gaan. Hier was gelukkig eg veel mogelijk. Uiteindelijk hebben we bandjes in verschillende kleuren besteld en we wachten nu tot dat ze binnenkomen. Mijn dochter kan nu al niet meer wachten, ik ben erg benieuwd.

polsbandje bedrukkenZe kwamen erg snel binnen!bedrukken polsbandje

Volgens ouders van haar vriendinnetjes is Maxila een erg gebruiksvriendelijke webshop met goede service. Bestellingen komen snel binnen en dat was dit keer ook weer het geval. Mijn dochter kreeg de polsbandjes al erg snel binnen en daarom kon ze ze snel aan haar vriendinnetjes laten zien. Dit is een erg leuke trend die niet duur is. De bandjes zijn namelijk voor een leuke prijs te bestellen.

Comments are closed.