Persoonlijke bedrijfskleding

Suit Up Corporate Fashion specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van de representatieve bedrijfskleding die bij jóu past. Neem eens een kijkje bij onze verschillende kledinglijnen. We hebben drie verschillende invalshoeken: een formele lijn, een casual collectie en kleding die speciaal is ontworpen voor Horeca. Alle functies binnen jouw bedrijf kunnen wij kleden. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een gesprek, waarbij we van gedachten wisselen om de juiste koers te kunnen bepalen voor de outfit voor jouw bedrijf.

Een volledige outfit

Natuurlijk is een bedrijfsuiterlijk niet klaar bij broeken, jurken en bloezen. Daarom hebben wij ook riemen, prachtige schoenen, unieke stropdassen en zelfs schorten en verschillende soorten horeca-jurkjes in de aanbieding. We werken met verschillende pasvormen, stoffen en details, om voor iedereen een unieke look te kunnen realiseren. Bedrijfskleding moet passen bij de doelgroep, de ambities en de belangen van het bedrijf. Wij helpen graag om dit beeld compleet te maken.

Modern en professioneel

Onze kleding is altijd up-to-date. Een maatpak of broek lijkt misschien tijdloos, maar ook binnen de formele kleding ontwikkelt de mode zich. Wij zorgen ervoor dat al onze producten modieus zijn en professionaliteit uitstralen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf en de uitstraling van de werknemers met elkaar overeen komen. Neem contact met ons op via info@suitupnow.nl, of via het contactformulier op de website. Kom modern, professioneel en betrouwbaar over met onze Corporate Fashion.

Comments are closed.