Raamdecoratie voor isolatie en mooi licht inval

Onlangs hebben wij onze woning voorzien van zeer mooie raamdecoratie. Hiervoor waren wij naar één Raamdecoratievan de 40 winkels van Thuisin gegaan. Via het internet hadden wij al veel mogelijkheden gezien, maar wilden dit liever met eigen ogen gaan bekijken. Op deze manier konden wij meteen bepalen of een betreffend gordijn wel in onze smaak voel. Hoewel er via de webshop genoeg te zien was, is het met eigen ogen bekijken veel leuker. Tevens krijg je hier in deze winkel zoveel inspiratie, dat je graag gaat klussen.

Omdat wij op zoek waren naar mogelijkheden om voor onze ramen te hangen zijn wij bij deze winkel terecht gekomen. Onze keuze was gevallen op een mooi multishade gordijn voor in de woonkamer en in de leuke. Het leuke aan dit model is dat je deze op verschillende manier open of dicht kan maken. Raamdecoratie

Zeer veel keuze uit bijzonder mooie raamdecoratie

Ons bezoek aan de winkel van Thuisin had zeker vruchten afgeworpen. Want nu hebben wij door onze hele woning zeer mooie gordijnen hangen. Ook op de slaapkamers hebben wij nu rolgordijnen die het licht buiten houden. Een soort verduisteringsgordijnen kan je het wel noemen. Heerlijk slapen nu de dagen tot later licht zijn. Vooral voor onze kinderen zijn nu zonder problemen naar bed te brengen. Want hun kamers zijn donker, terwijl het buiten nog licht is.

Niet alleen is dit het juiste adres voor mooie gordijnen, want er is hier veel meer te koop en te zien. Denk bijvoorbeeld aan horren, markiezen, of een mooie kast op maat laten maken? Het is hier allemaal mogelijk en nog veel meer, maar daarvoor kan je het beste zelf een bezoek aan deze winkel brengen. Ondertussen zijn wij al meerdere keren naar deze winkel geweest. Het assortiment is hier zo uitgebreid dat je zeker de tijd moet nemen om het allemaal te bekijken.