Rouwbegeleiding door Holistisch Centrum Brabant

Via het door Holistisch Centrum Brabant is het mogelijk om aan rouwbegeleiding deel te nemen. Het is mogelijk om individueel een sessie aan te gaan, maar ook in een groep. Afhankelijk waar jij zelf voor wilt kiezen, kan je een keuze maken. Voor mij zelf was in een groep praten geen optie, vooral omdat ik mij al schaamde voor mijzelf, hoe kon ik mij dan “bloot’ geven in een groep. Omdat ik het er al moeilijk genoeg mee had en mijn huisarts mij ook niet meer kon helpen, kreeg ik de tip om eens naar dit centrum te gaan. Onder begeleiding van de coach Wilma ter Horst worden deze behandelingen uitgevoerd. Mijn eerste afspraak was om kennis te maken en te kijken of dit soort therapie wel bij mij paste. Rouwbegeleiding

Zeer goede rouwbegeleiding gehad

Helaas had ik een trauma opgelopen tijdens een auto ongeluk. Gelukkig was mijn letsel minimaal, maar de schrik zat er goed in. Vanaf het moment dat ik dit ongeluk had gekregen was ik overal bang voor. Er hoefde maar een hard geluid of een schreeuw van iemand hoorbaar te zijn en ik dook al in elkaar. Hierdoor lukte het mij niet om mijn normale leven weer op te pakken.

Inmiddels ben ik een half jaar verder en ik kan weer lachen. Natuurlijk zit er de schrik dat mij iets overkomt er nog wel in, maar ik weet nu hoe ik dit het beste aan kan pakken. Door de behandelingen die ik inmiddels heb gehad, heb ik mijzelf weer leren kennen. Rouwbegeleiding