Verschillende rookkanalen bij Veiligrookkanaal.nl

Van mijn werkgever kreeg ik de opdracht om op zoek te gaan naar een bedrijf dat verschillende rookkanalen zou kunnen leveren. Ondanks dat ik zelf niet bekend was met rookkanalen leek het mij wel een leuke opdracht, omdat ik vaker op zoek moet gaan naar nieuwe leveranciers.

Op zoekschoorsteenkap-k100-2

Omdat ik zelf helemaal niet bekend ben met rookkanalen ben ik op zoek gegaan via het internet. Van mijn werkgever had ik al een lijst meegekregen met bepaalde eisen. Deze lijst heeft mijn zoektocht wel een stuk makkelijker gemaakt.

Op het internet had ik verschillende websites bezocht van bedrijven, maar niet elk bedrijf voldeed aan de eisen. Via de zoekmachine ben ik terecht gekomen bij Veiligrookkanaal.nl. Toen ik rondkeek op de website van dit bedrijf zag ik al snel dat zij voldeden aan verschillende eisen. Een 200 isoductvan de eisen was dat zij verschillende formaten Isoduct rookkanalen moesten leveren.

Voordat ik dit bedrijf voor zou gaan stellen heb ik nog contact opgenomen met de klantenservice, zodat ik zeker wist dat dit een goed bedrijf zou zijn. De medewerker van de klantenservice heeft al mijn vragen beantwoord en hierdoor wist ik zeker dat het bedrijf precies was wat wij zochten.

Het bedrijf van Veiligrookkanaal.nl heb ik daarom voorgesteld aan mijn werkgever en zij was gelijk enthousiast. Voordat wij een grote bestelling zouden gaan plaatsen heb ik eerst een proefbestelling geplaatst.

De bestelling verliep helemaal goed en de bestelling werd voor een mooie prijs op locatie geleverd. Binnenkort gaan wij een grotere bestelling plaatsen en ik ben benieuwd hoe dat gaat!

 

 

Comments are closed.