Vloerkleed op maat voor onder ons bed

Het bestellen van een vloerkleed op maat kan eenvoudig bij de firma, vloerkleden24.nl. Omdat wij een mooie ruime slaapkamer hebben en net een nieuw bed, maar op de vloer laminaat hebben. Mis ik toch dat gevoel van warme zachte ondergrond aan mijn voeten zodra ik het bed uitstap. Daarom ben ik eens gaan kijken naar de opties hiervoor om er wat aan te doen. Volledige vloerbedekking is geen optie dus ik moest opzoek naar een groot vloerkleed waar ons bed op kan staan en waar wij aan weerszijde ruimte overhouden van een vloerkleed.

De kamer kreeg een warme en prettige sfeer

Toen ik op deze site kon zien dat je zelfs een vloerkleed op maat kunt laten maken, kreeg ik direct een goede hoop. Ik ben eens samen met mijn vriend gaan passen en meten wat voor ons het beste zou zijn. Wat handig zeg! We hebben besloten dat donker antraciet erg mooi zou staan. Wij hebben in de slaapkamer verschillende pasteltinten en dan is deze kleur iets wat afsteekt. En zo hebben wij een geslaagde bestelling mogen ontvangen. Even het bed aan de kant en toen wij deze terug plaatste met het kleed eronder gaf dit niet alleen de functie van warme voeten bij het uit bed stappen maar het stond oom nog eens erg sfeervol in de slaapkamer. Het geeft een warme en knusse sfeer, nu nog sparen voor een grote tv aan de muur en ik extra lang genieten van mijn slaapkamer omdat deze zo gezellig geworden.

Comments are closed.