What’s in my bag?

Op verzoek van velen hierbij mijn what’s in my bag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een type ben dat veel rommel in haar tas gooit. Toch heb ik altijd een aantal basisitems die ik altijd bij me wil hebben. In deze blogpost laat ik jullie zien welke dit zijn!

Maar allereerst mijn tas van het moment. Ik heb niet mega veel tassen, maar juist een paar van goede kwaliteit. Op dit moment heb ik drie normale handtassen en twee laptoptassen. Verder heb ik nog een klein tasje, wat ik vooral met uitgaan meeneem. Eigenlijk gebruik ik door de weeks vaak een laptoptas, omdat ik mijn laptop altijd meeneem naar het werk en naar klanten. Als ik in het weekend lekker wegga met bijvoorbeeld vrienden of een dagje ga shoppen dan gebruik ik een normale handtas. Mijn favoriete laptoptas is op dit moment de Charlotte Business Bag van Fab. Een prachtige leren tas in een cognac kleur. Een handige tas met opbergvakjes en een plek voor je laptop. De tas kan aan de hand gedragen worden of met een verstelbare schouderband om je schouder. Aan de onderkant zitten leuke metalen studs, die ervoor zorgen dat je de tas, en de spullen erin, niet beschadigen.

Wat zijn nu spullen die ik standaard in mijn tas heb zitten?

 Portemonnee – Een portemonnee heb ik altijd bij me! Hierin zitten sowieso mijn bankpasjes, ov en identiteitskaart. Verder heb ik veel pasjes van winkels en stop ik vaak de bonnetjes en visitekaartjes in mijn portemonnee. Notetoself: binnenkort mijn portemonnee maar weereens uitpluizen en alle rommel weggooien.

Laptop –Erg belangrijk, mijn laptop. Deze heb ik, bijna altijd, bij me. Als ik een dagje ga winkelen laat ik hem lekker thuis, maar op een ‘normale’ dag zit hij altijd in mijn tas.

Zakelijke spullen – Ook heb ik altijd een agenda, schriftje, usb-stick en pennen mee. Dit is erg belangrijk voor mijn werk of als ik iets op moet schrijven.

Make-up–Ook mijn Mac make-up ontbreekt vrijwel nooit in mijn tas. Ik heb een schattig klein toilettasje waarin ik sowieso mijn foundation, mascara, poeder, poederkwast en blush heb zitten. Het ligt aan mijn look of theday, maar soms heb ik ook oogschaduw of bronzer mee.

Haarborstel– Eerlijk toegegeven, ik gebruik hem bijna nooit. Toch vind ik het fijn om een haarborstel mee te hebben voor als mijn haar door de war is gegaan door bijvoorbeeld de wind!

Kledingroller – Ja, ik ben zo iemand die altijd en overal een kledingroller nodig heeft. Dankzij mijn twee lieve poezenbeesten kan ik niet zomaar weg in een zwarte broek of een zwart jurkje. Altijd vind je wel wat verdwaalde haren, ook al komt het direct uit de was! Ik heb daarom altijd een roller bij me die ik gretig gebruik.

Verder heb ik ook altijd een sleutelbos, een kleine deo bus, paracetamol en een flesje water bij me.  Uiteraard verschilt de inhoud van mijn tas dagelijks, maar dit zijn echt de spullen die ik altijd mee wil hebben. Toch best wel veel als je het allemaal zo op papier schrijft. Hoe doen jongens dit? Die hebben vaak geen eens een tas!

Wat heb jij standaard in je tas zitten?

 

 

Comments are closed.